Kevätkausituotteet

Runebergintorttu

Runebergintorttu

Ainekset: Vehnäjauho, laktoositon voi, kasvimargariini, sokeri, kananmuna, mansikka-omenamarmeladi (sis. mm.hyytelöimisaineet E1442, E440, happamuudensäätöaineet E330, E333, värit seljanmarjatiiviste, E162, säilöntäaine E202), vadelmahillo (sis. mm. vadelma37%, hyytelöimisaineet E1442,E440, happamuudensäätöaineet E330,E333, säilöntäaine E202), valkoinen pomada (sis. mm sokeri, glukoosisiirappi, vesi), appelsiinikuoripala, kardemumma, hirvensarvisuola, suola.

 

Lisäksi kostutetut mm: vesi, arrakkiaromi, punssi.

 

Laktoositon

Huom. Ei sisällä pähkinää tai mantelia


Laskiaispulla

Laskiaispulla

Hillotäyte: Laktoositon kerma, tomusokeri, sokeroitu vadelmahillo (sis. mm. vadelma37%, hyytelöimisaineet E1442, E440, happamuudensäätöaineet E330, E333, säilöntäaineE202). Pinta koristeltu tomusokerilla ja riisikrokantilla.

Mantelitäyte: Laktoositon kerma, kasvimargariini, vesi, mantelimassa (sis sokeri, manteli 47%, vesi, säilöntäaine E202), remonssimassa (sis. mm sokeri, aprikoosinsydän, glukoosisiirappi, tärkkelys, säilöntäaine E202, emulgointiaineet E471,E450, hapettumisenestoaineet E304,E300,E330),riisikrokantti, manteliaromi. Pinta koristeltu riisikrokantilla.

Pulla: Vehnäjauho, vesi, sokeri, laktoositon voi, hiiva, suola, kardemumma, emulgointiaineet (E471,E472e), pintakäsittelyaine (sismm maitoproteiini)

 

Laktoositon, kananmunaton

Laskiaispulla-VEGE

Laskiaispulla-VEGE

Hillotäyte: Laktoositon soijakerma, tomusokeri, sokeroitu vadelmahillo (sismm. vadelma37%, sokeri, hyytelöimisaineet E1442, E440, happamuudensäätöaineet E330, E333, säilöntäaineE202) - Pinta koristeltu tomusokerilla

Mantelitäyte: Laktoositon soijakerma sokeri, kasvimargariini, vesi, mantelimassa (sis sokeri, manteli 47%, vesi, säilöntäaine E202), remonssimassa (sis. mm sokeri, aprikoosinsydän, glukoosisiirappi, tärkkelys, säilöntäaine E202, emulgointiaineet E471, E450, hapettumisenestoaineet E304, E300, E330), manteliaromi.

Pulla: Vehnäjauho, vesi, sokeri, laktoositon kasvimargariini, hiiva, suola, kardemumma, emulgointiaineet (E471,E472e).

 

Laktoositon, kananmunaton, maidoton

Rahkapiirakka

Rahkapiirakka

Pohja:  Vehnäjauho, vesi, sokeri,kasvirasva, hiiva,suola, hiiva, suola, kardemumma, emulgointiaineet ( E471, E472e)

 

Täyte:  Maitorahka, kananmuna, sokeri, laktoositon voi, rusina, vaniljakreemijauhe (sismm.modifoitu perunatärkkelys, kovetettu kasvirasva, glukoosisiirappi, maitoproteiini. stabilointiaine E451, sakauttamisaineet E404,E450,E339, aromit vanilja,vanilliini, elintarvikevärit E160a,E171).

Pintakiille:  Glukoosisiirappi, hyytelöimisaine E407,   happamuudensäätöaine E332.

 

Rahkapulla

Rahkapulla

Pohja: Vehnäjauho,vesi, sokeri, kasvimargariini,hiiva,suola,emulgointiaineet (E471,E472e).

 

Täyte:  Laktoositon maitorahka, kananmuna, sokeri, laktoositon voi, rusina, vaniljakreemijauhe (sis. mm. modifoitu perunatärkkelys, kovetettu kasvirasva, glukoosisiirappi, maitoproteiini, stabilointiaine E451, sakauttamisaineet E404,E450,E339, aromit vanilja,vanilliini, elintarvikevärit E160a,E171).

 

Pintakiille: Glukoosisiirappi, hyytelöimisaine E407,   happamuudensäätöaine E332, säilöntäaine E202.

 

Laktoositon


Rahkawiener

Rahkawiener

Valmistusaineet: Vehnäjauho,vesi, laktoositon voi, kasvimargariini, kananmuna, sokeri, hiiva, kananmuna, suola, emulgointiaineet (E471,E472e), kardemumma.

Täyte:  Laktoositon maitorahka, kananmuna, sokeri, laktoositon voi, rusina, vaniljakreemijauhe (sis. mm. modifoitu perunatärkkelys, kovetettu kasvirasva, glukoosisiirappi, maitoproteiini. stabilointiaine E451, sakeuttamisaineet E404,E450,E339, aromit vanilja, vanilliini, elintarvikevärit E160a,E171).

Pintakiille ja koristelu: Mantelilastu, glukoosisiirappi, hyytelöimisaine E407,   happamuudensäätöaine E332.

Laktoositon

Pääsiäisbebe

Pääsiäisbebe

Valmistusaineet:

Laktoositon voi, kasvimargariini, sokeri, vehnäjauho, vesi, keltainen sokerikuorrute  (sis.mm.glukoosi,elintarvikeväriE160a), hedelmänmakuinen makeinen (sis.mm.glukoosisiirappi,liivate, happamuudensäätöaine E330, aromeja, pintakäsittelyaineet E901,E903, sakeuttamisaine E414,elintarvikevärit E120,E160a,E141, E100), kananmuna, hirvensarvisuola, suola.

Laktoositon

Mämmi

Mämmi

Valmistusaineet:
Ruisjauho, ruismallas, vesi, siirappi, sokeri, suola, appelsiinikuori, sorb.happo.

Pääsiäislimppu

Pääsiäislimppu

Valmistusaineet: Vehnäjauho, piimä, ruisjauho, siirappi, kasvimargariini, hiiva, sokeri, laktoositon voi, suola(1,25%), anis, fenkoli, pintakäsittelyaine (sismm maidonkaseiini), hirvensarvisuola.

Suklaakakku CC

Suklaakakku CC

Tumma kakkupohja: Kananmuna, sokeri, vehnäjauho, kaakaojauhe, nostatusaine (E450,E500). Täyte: Laktoositon kerma, sokeri, vesi, aprikoositäyte (sis. mm. aprikoosi 20%, sakeuttamisaineet E1442 , E440, E452, happamuudensäätöaineet E330, E333,elintarvikeväri E160a, säilöntäaine E202), suklaa.

Koristelu: Suklaafondantti (sis. mm. kaakaojauhe, glukoosisiirappi, vesi, sokeri, sakeuttamisaineet E440ii, E407, E341ii, happamuudensäätöaine E270, elintarvikeväri E202 ). Suklaa, valkosuklaa CC = Canace-massa (suklaan ja kerman sekoitus jota käytetty kakussa)

Laktoosia ainoastaan valkosuklaassa

Koko 6-8 henkilölle

TyrniPassionhyydykekakku

TyrniPassionhyydykekakku

Pohja: Kananmuna, sokeri, vehnäjauho, leivinjauhe(E450,E500) Täyte: Appelsiinimarmeladi (sis. mm. appelsiini 45%, sokeri, vesi, sakeuttamisaineet E1442,E404, happamuudensäätöaineet E300,E330, säilöntäaine E202, elintarvikeväri E160a), laktoositon kerma, persikkapassionhyydykejauhe (sis. mm. sokeri, fruktoosi, gelatiini, maltodekstriini, kuivattuja hedelmiä persikka, maracuja, aprikoosi, happamuudensäätöaine E300, modifioitu tärkkelys, aromeja, glykoosisiirappi, kasviväritiivisteet saflori, sitruuna), tyrnimehu.

Koristelu: Passionkiille (sis.mm. sokeri, glykoosisiirappi, vesi, passionpyre 15%, sakeuttamisaineet E440ii, E407,E341ii, säilöntäaine E202, happamuuden säätöaine E300, elintarvikeväri E100) tumma suklaa, valkosuklaa.

Laktoosia vain valkosuklaassa

Koko 10 henkilölle

Lammaskakku

Lammaskakku

Täytteenä mansikkahilloa ja kermaa

Kakkupohja: Kananmuna, sokeri, vehnäjauho, leivinjauhe (E450,E500).

Täyte: Laktoositon kerma, mansikkahillo (sis. mm. mansikka 37%, hyytelöimisaineet E440, E410, happamuuden säätöaineet E330, E333, E509, säilöntäaine E202, elintarvikeväri seljanmarjatiiviste). Koristelu: Laktoositon kerma, marsipaani (sis. mm. manteli, sokeri, elintarvikevärit E160a, säilöntäaine E211)

Laktoositon

Koko 10 henkilölle

Pääsiäismuna

Pääsiäismuna

Täytteenä karpalotäytettä ja voikreemiä, kuorrutettu marsipaanilla.

Kakkupohja: Kananmuna, sokeri, vehnäjauho, leivinjauhe(E450,E500).

Täyte: Laktoositon voi, kasvimargariini, vesi, sokeri, karpalotäyte (sis mm karpalo40%, sokeri,vesi, sakeuttamisaineet E1442peruna,E440, happamuudensäätöaine E331 säilöntäaine E202)

Koristelu: Marsipaani (sismm.manteli,sokeri, elintarvikevärit E160a, säilöntäaine E211),  hedelmänmakuinen makeinen (sis.mm.glukoosisiirappi,liivate, happamuuden-säätöaine E330,aromeja,pintakäsittelyaineet E901,E903, sakeuttamisaine E414,elintarvikevärit E120,E160a,E141, E100) happamuuden-säätöaine E330, säilöntäaine E220.

Laktoositon Koko 10 henkilölle

Tippaleipä

Tippaleipä

Ainekset: Vehnäjauho, rasvaton maito, sokeri, kananmuna, suola,

emulgointiaineet (E472e,E471), vanilliini.

Vappukakku

Vappukakku

Ananas-greippitäytteellä ja vanilja-voikreemillä täytetty

Kakkupohja: Kananmuna, sokeri, vehnäjauho, leivinjauhe(E450,E500).

Täyte: Laktoositon voi, kasvimargariini, vesi, sokeri, ananas-greippitäyte (sis.mm. ananas 14%, greippi 14%, hyytelöimisaineet E440,E1442, happamuuden säätöaineet E330,E333, säilöntäaine E202, elintarvikeväri E160a), aromeja mm.vanilliini.

Koristelu: Eri värisiä marsipaaneja (sismm.manteli,sokeri, elintarvikevärit E100,E131, säilöntäaine E211), ja suklaalogo

Cupcake a la Vappu

Cupcake a la Vappu

Pohja: Vehnäjauho, sokeri, kasviöljy, muunneltu tärkkelys,emulgointiaineet (E477,E471), herajauhe, nostatusaineet, (E451,E500), suola, kananmunanvalkuaisjauhe, stabilointiaine (E415), ja aromi.

Koristelu: Tuorejuusto, tomusokeri, lime, kerma, koriste.

Kesäkausituotteet

Mansikkawiener

Mansikkawiener

Valmistusaineet:

Vehnäjauho, vesi, mansikka, maissikreemi (sis mm.maissitärkkelys, sokeri, laktoositon voi, laktoositon kerma, kananmuna), kasvimargariini, sokeri, hiiva, suola, kardemumma, pintakiille (sis mm hyytelöimisaineet E440,E407, happamuudensäätöaineet E330, E332,E333, säilöntäaine E202), emulgointiaineet (E473e,E471)

Laktoositon 

Mansikkaleivos

Mansikkaleivos

Leivospohja: Kananmuna, sokeri, vehnäjauho, leivinjauhe(E450,E500).

Täyte: Laktoositon kerma, vaniljakreemitäyte (sis.mm. vanilja, modifoitutärkkelys E412, E415, E300).

Pinta: Mansikka, ananas-greippitäyte (sis.mm. ananas 14%, greippi 14%, hyytelöimisaineet E440,E1442, happamuuden säätöaineet E330,E333, säilöntäaine E202, elintarvikeväri E160a).pintakiille sismm.(glukoosisiirappi, hyytelöimisaine E407,   happmuudensäätöaine E332).

Laktoositon

Marilyn

Marilyn

Täytteenä mansikkahilloa ja voikreemiä, kuorrutettu marsipaanilla.

Kakkupohja: Kananmuna, sokeri, vehnäjauho, leivinjauhe(E450,E500).

Täyte: Laktoositon voi, kasvimargariini, vesi, sokeri, mansikkahillo (sis.mm. mansikka 37%, hyytelöimisaineet E440,E410, happamuuden säätöaineet E330,E333,E509, säilöntäaine E202, elintarvikeväri seljanmarjatiiviste).

Koristelu: Marsipaani (sismm.manteli,sokeri, elintarvikevärit E100,E131, säilöntäaine E211), kirsikka (sismm sokeri, elintarvikevärit E172,E120, happamuudensäätöaine E330, säilöntäaine E220.


Laktoositon         Koko 10 henkilölle

Mansikkainen CupCake

Mansikkainen CupCake

Pohja: Vehnäjauho, sokeri, kasviöljy, mansikka, muunneltu tärkkelys, emulgointiaineet (E477,E471), herajauhe, nostatusaineet, (E451,E500), suola, kananmunanvalkuaisjauhe, stabilointiaine (E415), ja aromi.

Koristelu: Mansikka, tuorejuusto, tomusokeri, lime, kerma.

Laktoositon

MansikkaCroissant

MansikkaCroissant

Valmistusaineet:
Croissant:
Vehnäjauho, voi (20%), vesi, sokeri, hiiva, suola (1,0%), vehnägluteeni, kananmuna.

Täyte: Mansikkahillo (sis.mm. mansikka 37%, hyytelöimisaineet E440,E410, happamuuden säätöaineet E330,E333,E509, säilöntäaine E202, elintarvikeväri seljanmarjatiiviste).tuorejuusto, tomusokeri, lime, kerma.

Koristelu: Mansikka, tomusokeri

 

Vähälaktoosinen

Syyskausituotteet

Halloweenkakku

Halloweenkakku

Appelsiinikermalla ja omenamarmeladilla täytetty hyydykekakku.

Kakkupohja: Kananmuna, sokeri, vehnäjauho, leivinjauhe(E450,E500).

Täyte: Laktoositon kerma, sokeri, omanamarmeladi (sismm.omena 56%, sakeuttamisaineet E1422,E440, happamuudensäätöaineet E296,E333,E509, säilöntäaine E202),vesi, sokeroitu krokanttiriisi, glukoosisiirappi, veriappelsiinijauhe, gelatiini, happamuudensäätöaine E330, aromi, hapettumisenestoaine E330, soijalesitiini, maitoproteiini.

Koristelu: Glukoosisiirappi, sokeri, manteli, suklaakoriste, kaakaovoi, rasvaton maitojauhe, voi, vesi,  hyytelöimisaineet E440, E407, happamuudensäätöaine E331 E327, säilöntäaine E202, maitoproteiini, soijalesitiini, elintarvikeväritE120,E171,E150c,E172.


Vähälaktoosinen, laktoosia ainoastaan suklaalogossa ja -koristelussa.

Koko: 10 henkilölle

 

Halloween munkit

Halloween munkit

Valmistusaineet:
Vesi, suola, hiiva, sokeri, kasvirasva, vehnäjauho, appelsiinihillo (sismm appelsiini 45%, sokeri, vesi, sakeuttamisaineet E1422,E404, happamuudensäätöaineet E300, E330, säilöntäaine E202, elintarvikeväri E160a), kardemumma, emulgointiaineet (E322, E471, E475)

Kuorrute:

Valkoinen pomada (sokeri, glukoosisiirappi, vesi), elintarvikevärit E120,E160a, halloveenkoriste

tai

Lakritsiuute, (sismm. tärkkelysiirappi, kasvirasva, luontainen lakritsiaromi, muut luontaiset aromit, ammoniumkloridi, emulgointiaine E471, elintarvikeväri E153, suola, säilöntäaine E202, sakeuttamisaine E415), halloweenkoriste  

Paistorasva:
kasvirasva

Laktoositon ja kananmunaton

 


Halloweenbebe

Halloweenbebe

Valmistusaineet:

Laktoositon voi, kasvimargariini, sokeri, vehnäjauho, vesi, oranssi sokerikuorrute (sis mm sokeri, glukoosisiirappi, vesi, elintarvikevärit E120 E160), kananmuna,  halloweenkoriste, suola hirvensarvisuola.

Laktoositon

Halloweenleivos

Halloweenleivos

Valmistusaineet:

Mango-aprikoosihyydyke (sismm. laktoositon, kerma, mango, aprikoosi, gelatiini, aromi elintarvikeväri E160a), laktoositon voi, kasvimargariini, sokeri, vehnäjauho, vesi, hedelmäpalatäyte (sismm. persikka, omena, appelsiinimehu, glukoosi-siirappi, happamuuden säätöaineet E300,E330,E331, säilöntäaine E202, elintarvikeväri E160a), kananmuna, kasvirasva, soijalesitiini, elintarvikevärit E100,E131, hirvensarvisuola, suola.

Koristelu: Marsipaani (sismm.manteli,sokeri, elintarvikevärit E100,E131, E120,E160), suklaa, valkosuklaa

Laktoositon

Isänkakku

Isänkakku

Kakkupohja: Kananmuna, sokeri, vehnäjauho, leivinjauhe (E450, E500)

Täyte 1: Mango-appelsiini-limetäyte (sis. mm. sokeri, mango20%, appelsiini15%, tärkkelyssiirappi, lime5%, sakeuttamisaineet E1442, E440, happamuudensätöaineet E330, E333, aromit, säilöntäaine E202).

Täyte 2: Laktoositon kerma, vesi, sokeri, glukoosi, luontainen aromi (sisältää maitoa), karamellisiirappi, hedelmä- ja kasviväriuute (punajuuri, porkkana), suola.

Koristelu: Laktoositon kerma, suklaakoristeet (sisältää laktoosia), kinuskiraidat.

 

Vähälaktoosinen

 


Suklaakivi

Suklaakivi

Aleksis Kiven leivos

Pohja: Vehnäjauho, kasviöljy, vesi, sokeri, siirappi, voi, keksimuru (täysjyvävehnäjauho, sokeri, kasviöljy, suola, glukoosi-fruktoosisiirappi, nostatusaineet E500,E503), kookoshiutale, hasselpähkinärouhe, suklaapala, kananmunajauhe, perunajauho, kaakao, nostatusaineet (E450e, E500), suola, aromeja.

Täyte: Vanilja-voikreemiseos (vesi, sokeri, voi, kasvimargariini, sakeuttamisaineet E1414, E404, suola, maitoproteiini, aromit mm. vanilja, elintarvikeväri E 160a).

Pinta:  Suklaatryffeli (sokeri, kovetettu kasvirasva, kaakaojauhe, soijalesitiini, aromi)

Suklaakihara valkoinen ja ruskea. 

Vihje: ottakaa leivokset n.20min ennen nauttimista huoneenlämpöön jolloin pinta pehmenee ja tuote on helpompi nauttia:)

 

Joulukausituotteet

Tähtipulla

Tähtipulla

Valmistusaineet: Vehnäjauho, vesi, sokeri, laktoositon kasvimargariini, hiiva, laktoositon voi, suola, kardemumma, kananmuna, emulgointiaineet (E471, E472e), happamuudensäätöaine (E330).

Laktoositon

 

 

Joulutortut

Joulutortut

JOULUTORTTU JA TÄHTITORTTU

Valmistusaineet: Vehnäjauho, vähälaktoosinen voi, vesi, laktoositon kasvimargariini, luumumarmeladi (sis mm. luumu 25%, karamellisiirappi, sakeuttamisaineet E411, E411, happamuudensäätöaineet E330, E333, säilöntäaine E202), suola, sokeri, maissitärkkelys.

Tuote on vähälaktoosinen

Piparipossu ja pipariukko

Piparipossu ja pipariukko

Valmistusaineet: Vehnäjauho, sokeri,  laktoositon voi, siirappi, vesi, nostatusaine (E500), kaneli, neilikka.

Koristeluaine: Kananmunanvalkuainen, sokeri, sitruunahappo.

Laktoositon

Piparit

Piparit

Valmistusaineet: Vehnäjauho, sokeri,  laktoositon voi, siirappi, vesi, nostatusaine (E500), kaneli, neilikka.

Laktoositon

 

Joululimppu

Joululimppu

Valmistusaineet:

Vehnäjauho, piimä, ruisjauho, siirappi, kasvimargariini, hiiva, sokeri, murotaikinatähti (sis mm laktoositon voi, sokeri, kananmuna, hirvensarvisuola), suola (1,25%), anis, fenkoli, manteli, pintakäsittelyaine (sis mm maitokaseiini). emulgointiaineet(E471,E472e).